СВОБОДА! РАВЕНСТВО! УПЯЧКА!
УПЯЧКА СЛЕДИТ ЗА ТОБОЙ!!!
УПЯЧКА


Упячка!!!

[Упячка] Вомбард [/Упячка]
[Упячка] YARRR! [/Упячка]
[Упячка] Номинации [/Упячка]


гронхули чатег?
грохните и креосы
'"
Потеребить твиттер koteglagne написал этот псто 17 марта 2009, в 19:47
УПЯЧКА ТА!!!!!!1111ТА!!!!111СУКА!!!!11111
'"
Потеребить твиттер JOHNY13 написал этот псто 17 марта 2009, в 19:03
'"
Потеребить твиттер koteglagne написал этот псто 17 марта 2009, в 18:30


'"
Потеребить твиттер Sinn написал этот псто 17 марта 2009, в 17:23
'"
Потеребить твиттер пыхановски написал этот псто 17 марта 2009, в 17:22
'"
Потеребить твиттер Sinn написал этот псто 17 марта 2009, в 17:21
Kurt, первые пяни, которые не едите вы, а которые едят вас.
'"
Потеребить твиттер Blade написал этот псто 17 марта 2009, в 17:03
Kurt, НЕДОСТУПНЕ РЯДОВОМУ КОТЕ!!!!!!11
'"
Потеребить твиттер koteglagne написал этот псто 17 марта 2009, в 16:57
koteglagne, купюра в 100500 евро с портретом онотоле - вот цена одной пачки :)
'"
Потеребить твиттер Kurt написал этот псто 17 марта 2009, в 16:48
Kurt, я бы купил, почём?
'"
Потеребить твиттер koteglagne написал этот псто 17 марта 2009, в 16:45
НОВЕ, ВКУСНЕ ПЯНИ "ЗЛОЙ ТОМАТ"!1
РИАЛЬНИ МЖВЯЧНЕ НАЧИНКЕ ВНУТРИ!11
ВОЕНУ, СЬЕВШЕМУ ПЯНИ "ЗЛОЙ ТОМАТ", НАЧИСЛЯЕТСЯ +15 ПЕПЯКИ!
ТАК ЖЕ УГ НАЧИНАЕТ НА ПОДСОЗНАТЕЛЬНОМ УРОВНЕ БОЯТЬСЯ ЭТОГО ВОЕНА И ПЯЧИТЬСЯ УЖЕ ОТ ОДНОГО ВЗГЛЯДА!!11
ПЯЧЬТЕ УГ ВМЕСТЕ С НОВЫМИ ПЯНИ "ЗЛОЙ ТОМАТ"!11

'"
Потеребить твиттер Kurt написал этот псто 17 марта 2009, в 16:43
ВОЕН БУДЬ БДИТЕЛЕН СИРАНЕ УГ ЗАДУМАЛ НЕДОБРОЕ
image
'"
Потеребить твиттер Edgar_Davey написал этот псто 17 марта 2009, в 16:39
Упячка шагает по городам!!1
Питер попячен.

Москва попячена.

Киев попячен.

Одесса попячена.

Скоро и твой город падёт, %username%!!1
'"
Потеребить твиттер pidlak написал этот псто 17 марта 2009, в 15:46
АГНЕШКИ ПЪРЖОЛИ
Агнешките пържоли се начукват леко, намазват се с олио, посоляват се, поръсват се с черен пипер и се поставят под силно нажежен грил. След 2—3 минути се обръщат, намалява се топлината и се пекат около 10 минути. При това се обръщат от време на време. Агнешките пържоли се поднасят веднага със сос от цариградско грозде.

На соса: Отстраняват се околоцветията и дръжчиците от гроздето и се задушава във 1 и 1/2 ч.ч. (300 мл) вода до омекване. Разбива се, пасира се през цедка, поставя се отново в съда, прибавят се маслото и захарта и се подгрява. Накрая се прибавят ситно нарязаната лимонова кора и подправките.
'"
Потеребить твиттер Столп_Петерсена написал этот псто 17 марта 2009, в 15:01
УГ не пройдёт!!!11111 ЛЕОНИДЕ на страже!!!1адин
image
'"
Потеребить твиттер EDbK@ (Eman Resu) написал этот псто 17 марта 2009, в 14:52
ЖЪРЧИК и его томатный друг БРЪЖЧНЭ
image
'"
Потеребить твиттер EDbK@ (Eman Resu) написал этот псто 17 марта 2009, в 14:47
image
'"
Потеребить твиттер willy-wonka написал этот псто 17 марта 2009, в 14:42
image
'"
Потеребить твиттер EDbK@ (Eman Resu) написал этот псто 17 марта 2009, в 14:41
Упс, попячиваюсь
http://s60.radikal.ru/i167/0903/82/42c851552f4a.gif
'"
Потеребить твиттер EDbK@ (Eman Resu) написал этот псто 17 марта 2009, в 14:11
[IMG]http://s60.radikal.ru/i167/0903/82/42c851552f4a.gif[/IMG]
'"
Потеребить твиттер EDbK@ (Eman Resu) написал этот псто 17 марта 2009, в 13:48




599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611
 
Я идиот, забыл свой пароль, отправьте мне его, пожалуйста, на мыло!